anabooh

ont i nacke

Kategori: Allmänt

Tror det var en liten tjej som var trött igår..jag vaknade mitt i natten av att jag låg fullt påklädd mitt på golvet.
Jag hade somnat rätt av framför datorn.
Jag o Anna (L) låg ju på min mjuka matta hela kvällen igår och hon hade ju glömt sin väska hon packat med prylar för hon skulle sova här så när hon drog igår kväll låg jag kvar. Var ju så mätt och kände mej som en XL att jag inte orkade röra på mig.

Nu har jag börjat nyttiga livet igen med en shake och snart blir det jobb sen träning.

Borlänge till helgen och fira mina älskade hjärtan Anna (J-son) och Linda som tillsammans blir 50bast! <3



Finaste bästa <3


Måste dock erkänna att det är den här fina prinsessan jag längtar mest efter!

Älskade A! <3


fätt

Kategori: Allmänt

Söndagar är fasen underskattade, jag fattar inte hur jag kan vara så pigg. Var lika förra söndagen, efter två kvällars utgång dessutom. Energin sprutar o jag kom nyss hem från en o en halv timmes pw. Dock gick jag förbi affären och köpte en jäkla massa godis såklart. Tror jag klämt fyra påsar den här helgen.
Tror the lovehandles är på ingång, men ska träna som tusan i veckan så dom inte hinner komma tillbaks.
Dock blir det mer fett ikv, Anna är på väg hit så ska vi gå och köpa mat hos våra kära pizzabagare här nere i huvudsta. Sen hyra film och myyysa. Trevligt med sovsällskap för en gångs skull.
Två Annor är ju bättre än en.

Igår blev inte alls som planerat, var ju tänkt vi skulle vara ett helt gäng som skulle ut. En efter en bangade ur pga diverse åkommor som feber, illamående och magont. Jag blev riktigt opepp där ett tag men slängde på mej fejset och lackisarna och åkte in och mötte Migge. Vi var typ ensamma i baren på Solli först men efter tjugo min var det proppat! Vansinnigt mkt folk igår men riktigt kul, Anna och hennes kompis Therese mötte upp oss och vi öste på till fem.



anabooh


and anniilooh


bästaste vän!

Tog en taxi hem och åkte med världens raraste chaufför. Jag sa han kunde stanna i huvudsta centrum vilket han gjorde. Stängde av taxametern och jag betalade. Dock vägrade han att jag skulle gå hem sista biten så han körde mej gratis sista svängen bara för han absolut inte lät mej gå hem själv. Så snällt. Inte likt taxisnubbarna som annars bara vill mjölka en på cash.

Imån blire det jobb, skulle vart ledig men fick några timmar extra så det var bra, sen blir det träning så det heter duga. Står ju inte på för beachsäsongen är här och jag har ju sagt att det är V.V.V. som gäller i år.

Våga Vägra Vassen

Nu blire en dusch o mjukisar på!


Tjipptjipp!

Klantigast i Sverige..

Kategori: Allmänt

Jag slår fasen alla rekord tror jag...jag kan säga att jag tackat Gud för att jag inte skrev nåt personligt i mitt sms som jag TRODDE jag skickade till Evelajn igår på jobbet...ist hade jag skickat till mobilbloggen..kul om nåt topsecret hamnat på fejjan..

Igår blev det hotellet och solli med Annapanna, tog en taxi hem tll henne o drack lite vin, men jag hällde mest i mej vatten. Så idag har jag vart pigg o glad. Nu ska jag försöka snygga till mig och ladda om. Jag tror vi ska köra en favorit i repris. Dock börjar några segisar banga, ska försöka peppa till dom också. Tycker det är dumt att så snygga saker ska sitta hemma o mögla i huvudsta liksom. ;)




känn pepp




Min pingla


Me yesterday


Nu ska jag slänga på mej fejset och sen kommer Migge, hundra år sen vi var ut tillsammans så det ska bli skojj!



Don't hide yourself in regret, love yourself and you're set !!



yep





Ni måste me ikv;) hoppas ni hinner in te s...

Kategori: Allmänt

Ni måste me ikv;) hoppas ni hinner in te solna :) puss

svammel

Kategori: Allmänt

Somnade runt två som vanligt, vaknade kl fem..tvingade mig ligga kvar till halv sju. Nu har jag ätit frukost o ska plocka ihop o bege mej till gymmet och köra ett konditionspass och kanske lite mage.

Jag sover i snitt 4 till 4,5h per natt, jobbar varje dag och tränar minst en timme om dan..fattar inte vad det är för fel. Kan inte sova. Snart säger väl kroppen ifrån och jag rasar ihop..

Nej nästa vecka ska jag försöka lägga mig tidigare, risken är att jag då kommer vakna klarvaken kl tre ist och det är ju ännu jobbigare..nån som vet om det finns nå lättare sömntabletter?! Plus att jag äter ända in tills jag somnar typ, det är ju inte bra, men sen när jag vaknar några timmar senare så kurrar magen. Men man äter ju mer när man sover dåligt så det kanske hänger ihop.

Jaja kul inlägg.

Ska försöka gå å bli pepp nu, det är ju trots allt FREDAG och LÖN och jag är LEDIG i helgen! Hoppas det kommer bli en top notch helg! Ikv blir det som sagt sushi hemma hos mig, jag, Anna o Natalie ska börja här och dricka vin och göra oss fresh. Sen kan det nog bli en liten svängom in till stään.
Sanna och Soffan o co ska till Garbos men det hoppar vi ikv, lär möta upp dom imån istället, då blir ju Sara och Alina o co med å!


Önskar mina älskade vänner Emelie, Migge och Sush en trevlig B-town visit!


Annor


SnyggSara


Alina o Annorna


Bästa Em


Migge


Ana and Sush in Halmstad


Älskar er mina vänner



<3


Deadmau5 – Ghosts 'n' Stuff (feat. Rob Swire)

kommit in i en Deadmau5 period, grymt bra


Tjingeling!


Giftskandalen..

Kategori: Allmänt

Glasögonfodralen blev giftskandalen. Skönt att inte bara är jag som har problem med touch på mobilen..

Ooooh vilken bra dag det har varit idag!!! Flängt fram som jag vet inte vad, började dan med 50min cardioträning med Alina. Svettigt som fan. Lite solarium och sen blev det jobb och det har verkligen gått super idag, skitkul!

Fick höra mkt positivt, jag håller tummarna!!

Ikväll va Natta sugen på lite vin och vi funderade på sollan, c o hans brolla skulle snurra lite, så han va snäll o skrev upp oss men sen bangade vi ur. Det är sjukt kallt ute, Natta blev lite hängig och jag är opepp.

Laddar som fasen tills imån ist,
träning, jobb, LÖN, sen blir det shopping och sushimiddag hos mig med mina tjejjor! <3

Jag och Natta ska ju även spela lite rollspel och öva lite.




Freaky like me



För tillfället längtar jag vansinnigt mkt efter min mami, hon är fasen världens skönaste och bästa som finns.
Vi chattade på fejsan häromdan och hon frågade hur man gjorde dom där "gubbarna". Jag förklarade och hon säger: här kommer den! :P Jag har skrivit en lathund!


Haha, det är bra, lathund på smileysar! Inge konstigt alls.



Jag älskar dig o papi mest! <3





Off duty

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen efter nästan två timmars träning och lite solarium på det.
Lovely!

Agerade lite PT åt Sara och Alina på slutet, det är ju nästan ännu roligare och stå brevid o se hur andra kvider!


Jag tror jag har en hustomte i min lilla skokartong, har gått och letat efter mina nya solglajjer men de har varit spårlöst försvunna. Dom är nu återfunna! De låg ju i kylskåpet...

För någon månad sen hittade jag nagellacket i flingpaketet..

Inge konstigt alls...om man heter Anna Hansson..




It's a B.L.G.E thing!



dödmus

Kategori: Allmänt

Bli frisk nu min lilla gofis


<3


gym, jobb, tvätt...faboulous Tuesday..

Annars då? Ärlighet varar längst..


Deadmau5 – Strobe (Radio Edit)



Hur svårt ska det vara?



you look like me on sundaaay

Kategori: Allmänt

Ja man vet ju att det är måndag morgon för då vaknar jag alltid med brutala magsmärtor pga att jag ätit som en häst kvällen innan..Igår mötte jag Migge efter jobbet så gick vi o köpte pizza, kebab, godis, chips, dipp, gurka, o läsk och gick hem o hetsåt och kollade på film, el ja jag somnade nästan direkt...så nu har jag smällt i mej resten till frukost. Jag är fet. Ska snart gå till gymmet..el rulla dit..

Igår var en sån himla bra dag, jag sken ikapp med solen och hade så jäkla mkt energi. Konstigt med tanke på att jag sovit få timmar eftersom det blev en spontan utgång på lördagen, mötte upp Natta och gick på Solle och träffade Anna. Dock såg jag inte så mkt av dom, dom va i fin form och var överallt och ingenstans, sj blev det bara två glas vin sen körde jag på vatten. Så till slut tog A.H en taxi hem och sov.



Anna, Natta, Anna

<3


Jobbade med Rosalba, fasen vad jag tycker om henne, min extramamma här i stockholm nästan :)
Igår kom hon o sa helt spontant: Anna jag vet inte vad det är med dej, men det har ju med din personlighet och utstrålning att göra.
Varje gång jag ser dej så blir jag så himla glad!!!

Jag lovar att jag blev superglad då! Det är enligt mig det finaste man kan få höra! Och jag sa ju självklart detsamma till henne, när jag inte jobbat med henne på några dar måste jag gå o krama henne o säga att jag saknat henne! :) Och hon kommer varje eftermiddag o ger mej en varm kram för hon ser när jag börjar anta den blålila tonen och jag fryser som en isbit.

Älskar mitt jobb o kollegor!


Best friend in action.


M's lysande lösning när det saknades en plupp

Just nu sitter jag o lyssnar på Frankieboy, haha snacka om att man är allätare när det gäller music!

Ätit lite mer, nu mår jag illa. Borde svälta hela veckan nu.




Gym, jobb och tvätt idag! Hejhej!

Inne att vara ute eller ute att vara inne?

Kategori: Allmänt

Veligast i stan.

Fan vad dryg jag är. Nu sätter jag på mej hållintajtsen o mina nya jeans får se om jag kan andas efter min hetsätning nyss. Det blev baguette me massa klet o tjossan på sen ett halvt kg godis.
Japp jag åt upp allt.


Igår var en bra dag, kl ringde kl sju och tio i åtta stod Kispen och tutade, det blev crossfit. 100 marklyft och 100 chins klarade jag. Det trodde jag fan aldrig!

Idag har jag haft träningsvärken from HELL. Fy farao, går som en gammal tant och stånkar varje gång jag måste böja mej.

Jobbade till tre, sen drog jag in till stan o gled runt själv och shoppade mej ett par jeans med hög midja. Vansinnigt snygga.

Åkte hem och hoppade i dom o åkte till Sanna. Planen var att haka på Henkan, Kisp och Martin ut. Men de va så sega o satt o drack vin i danderyyyyd så jag o Sanna gled in på såpan ist. Riktigt skoj.

Idag har jag varit jättepigg o haft en rolig dag på jobbet, jobbade ju med Natta och Rosalba mina godingar! <3

Nu efter mkt om och MEN blev jag övertalad om att följa med ut. Pratade med världens bästa faster Åse idag och hon sa åt mig att gå ut och hon är ju en av de klokaste kvinnor jag vet så jag gör som hon säger. Blev uppskriven så då känns det som att okeeej då kan man ju faktiskt gå in o kika lite iaf. Ikv blire taxi till jungfrudansen för fröken H.

Nu ska jag klä på mej o ta mej ett glas vin.

För övrigt vill jag bara säga:

Mamma du är skönast i stan! Jag älskar dig!!!



"systrarna Hansson" yesterday

AW blev PW

Kategori: Allmänt

UNDERBAR DAG!

Jag tametusan älskar mitt jobb och mina fantastiska kollegor! Har så sjukt roligt på jobbet och vi arbetar verkligen som ett team nu!
Idag tjöt brandlarmet genom solna centrum igen, A.H. herself fick slänga på sig den tjusiga oranga västen o ösa ut kunderna, sen begav jag mig på span efter brandchefen för jag skulle rapportera att alla våra brudar var på plats. Men inte en endaste brandman dök upp så det var ju totalt ovärt att stå därute o frysa i små leggings o linne o kort tröja, tur fick jag låna en halsduk från vår snälla rvm.


Styrelsemötet gick fint och efter jobbet mötte jag upp Alina på gymmet o vi körde kondition, sen ben och mage. Träffade på Henkan också och han har äntligen lokaliserat mina svarta glajjer hos Kevin så jag räknar med att få tillbaks dom i helgen! Jag nappade inte på hans förslag om att han skulle måla svarta ringar runt mina ögon när vi går ut istället.






Anna och Alina

Nu har jag proppat i mej massa yogurt keso och päron och avslutar det hela med lite naturgodis. Som sagt, nån måste ju ge dubbelmoralen ett ansikte!

Imorgon 07.50 ska jag o Alina stå klara för då kommer Kispen susandes i sin nya bil som han skryter om så ska vi träna ett pass innan jobbet. Skulle egentligen varit ledig men vad gör man inte!

Cash is king!

Nattiii!

jag är nästan där

Kategori: Allmänt

Veronica Maggio – Jag kommer

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka


För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag


För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

vi ska göra kaos me han

Kategori: Allmänt

Brudarna har checkat ut från Anabananas bed and buy u'r own breakfast..lite tomt faktiskt, trots jag haft seriös panik över hur mkt grejjer det har legat överallt. Helgen har varit top notch måste jag säga.
Fasen så kul vi har haft!

 I fredags var jag, Stjernan, Tina, Emelie och Natta här och drack vin sen mötte vi upp Anna på stan och gick på hotellet sen fortsatte jag o Natta till Solli..
S och T tog en tidigare kväll..:P

Jag fick sova på golvet utan madrass men det gick fint. Tur man har en fluffig ryamatta.

Igår drog vi in till stan och mötte upp Alina och käkade. Sush kom sen och joinade och det slutade på scandic med ett glas vin, Stjernan drog iväg på lite äventyr och jag o Tina åkte hem o började fixa om oss. Emelie och Stjernan dök upp igen och vi mötte upp Alina och Anna och tog oss till Soap. Ös!!




Alina och Annorna på såpan

Jag, Alina och Tina drog även en vända på Solle och där blev vi kvar tills musiken stängdes av kl fem.
Verkligen en superkul kväll!

Roligaste var nog på vägen hem när Alina fick lite mer problem med hennes läspning..

Chka vi chech vid chvampen vid chtureplan och gå på choap, riche och chen cholidaritet??! 


Idag har jag varit jättepigg och diskat miljoner glas och slängt ett antal flaskor. Nu är jag nyduschad o ska krypa ner i nybäddad säng. Finns det något skönare?!

Jaa ok då!

Natti!


Bombshell!!!

Kategori: Allmänt

Imån kommer dom! Stjernan och Tina! Faan vad kul det ska bli!!

Har städat, rensat och tvättat i två dar nu. Ska snart springa ner och hämta den sista tvätten. Dock blev jag så sur nyss när jag såg att jag lyckats få med min blårävsmössa i tvätten!!! FAAN! 600spänn, tack o hej!

Tycker det räcker med otur för min del nu, är det inte snåla östermalmsbrudar som snor plattänger är det sunkiga morsor som snor väskor och användna skor. Men men jag är inte bitter!

Träning med Alina imån bitti, jobba sig i fem timmar sen blire hem och snygga till sig och dricka vin o skvallra.

Idag har vi varit BHexperter på jobbet och det blev inhandling av en hel del nya snygga underkläder idag när vi hade extra rabatt. Jag säger bara våra Bombshell.
My god! What you see is not what you get...! haha!



Stjernis


SnyggTina

 
Stures blivande

Som det ser ut nu blire Hotellet och sen Solli. Ses i vimlet!


<3

Kategori: Allmänt

Inatt drömde jag om dig...Det var den bästa drömmen på länge. För i den så hade du aldrig flygit till himlen. Du hade bara blivit kidnappad el sjuk eller vad det nu var...Sen helt plötsligt kom du tillbaks.

Du kör bilen, farmor bredvid, jag, mamma och pappa i baksätet. Jag böjer mig fram till dig och säger med tårarna rinnandes nerför kinderna: Det här är den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag har längtat såå efter dig!

 

Jag saknar dig så mycket, min idol och älskade älskade faffa. <3 <3 <3

If I share my stories, would u share a dollar with me?!

Kategori: Allmänt

När jag väl gillar en låt, då kör jag den oavbrutet på repeat.
Fick upp ögonen för denna goding i helgen, kom sen på vart jag hört den. På skivan som vi spelar på jobbet.
Sara och Alina älskade den i lördags, i söndags inte..

Aloe Blacc – I Need A Dollar

Anna du tänker för mkt! Jaa där hör ni! :) Ja ibland gör jag det...dock har jag lösningen, körde 45min crosstrainer idag o sen en dryg kvart på bandet me 9graders lutning, svettigt som fan vill jag lova, men under den timmen så funderade jag ingenting, jag bara befann mej i ett lyckorus. Det är helt sjuukt vad bra man mår av det! Jag förstår mej verkligen inte på människor som inte tränar. Finns ju inget som man kan må bättre av! :)


Idag har jag ätit naturgodis efter lunch och sen köpte jag även det nu på kvällen för jag blev så sugen på nåt gott...så jaa jag måste träna för att kläderna ska passa. Men man lär väl unna sig å...det är jag bra på!

Den här veckan har handlat väldigt mkt om hur man tolkar saker och ting, fördomar och osäkerhet.
Vet inte hur många diskussioner vi har haft ang, sms, meddelanden, telefonsamtal, lappar och rykten.
Ett sms tolkade jag på ett sätt, min kompis tolkade det helt tvärtom och den tredje tolkade det på ett tredje sätt. Frågan är ju undrar hur den som fick smset tolkade det.
En annan sak är hur en lapp kan förändra en persons syn på en annan person. En liten obetydlig lapp..Jag säger som så, strunta i den!!

För det tredje säger jag alltid att jag inte har fördomar mot folk, dock hinner det ju knappt gå en sek innan man bildat sig en uppfattning om en annan människa. Dock vet man ju sj vem man är och hur man beter sig. Men skulle nån se mej i höga pumps och en liten klänning på stureplan med mitt blonda hår och ett vinglas i handen skulle du få en uppfattning, såg du mej däremot idag i mina svarta baggybrallor, tischa, uppsatt hår och trasiga converse, hade du då fått samma uppfattning?!





Inge konstigt alls

Kategori: Allmänt

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Den här helgen blev allt annat än lugn och fin som jag hade tänkt...blev spontan utgång på fredagen, jag o Natta satt här hemma o drack vin och mötte upp Sara o Alina på Amba... Vi var inte speciellt kaxiga på lördagen..efter jobbet gick jag hem och åt och tog en skållhet dusch. Sen satt jag i handdukt i ett par timmar och funderade på om jag skulle hoppa i mina pyamasbyxor eller lackleggings. Det blev lackleggings och jag, Sara och Alina hällde i oss en del vin..Det blev solidaritet som stänger fem och vi somnade kl sex. Upp o hoppa och jobba. Igår blev det soffhäng i huvudsta med mina vapendragare.


Sara i mina röda glajjer! Fresch!!


Natta o jag



Jungfrudansarna


Såg verkligen framemot en låång sovmorgon idag eftersom jag skulle börja jobba kl tre, kvart över åtta imorse blev jag dock väckt av min ställis som frågade om jag kunde komma på studs. Japp svarade jag.
Efter jobbet var jag så trött så jag trodde jag skulle självdö men efter 45min kondition på MB så sprutade energin. Jag befinner mej i ett lyckorus, jag älskar träning!

På fredag kommer min Stjerna och Tina!

Ska bli så KUL!

Ska slänga mig i solariet i veckan och sen i med linserna kanske man ser ut som en människa igen.

Natti!

Friiidayfeelin!

Kategori: Allmänt

Jag längtar till morgondagen.

Bara ett litet möte sen blir det o hooka upp med tre godingar, Martina, Sanna och Migge.

Jag hoppas vi ska fika hela dan!


Jag o Märtan

Jag, Migge o Sanna


Ikväll fick jag ett superfint mms av lilla A, till "moster" Anna!
Älskade lilla barn!


För övrigt fick jag ont i hjärtat när en liten skrutt öppnade sitt hjärta för mej ikv..

Vad ledsen jag blir. Men ska inte kasta sten i glashus. Men lilla lilla J. Du är så fin.

Kämpa!








Mkt öra för pengarna

Kategori: Allmänt

Back in stock, helgen i blge va fucking fab som sara brukar uttrycka sig. Vi gungade loss på huset på lördagen, riktigt kul och man träffade många gamla godingar. På söndagen var jag bara hemma o myste me mamsen, måndagen tillbringade jag med Linda och Agnes och sen med mina småkusiner Wilma och Tuwa. <3

Blev lite träning innan jobbet när jag kom tillbaks igår sen fick jag besök efter jobbet. Blev lite vin, många skratt och en bra film. Mkt trevligt!

Inge konstigt alls!

Nu är jag lite trött, sovit dåligt för jag varit så täppt i näsan.


Ska försöka gå o träna efter jobbet, det behövs efter allt skräp jag stoppat i mig. Hugabuga.

Har ingenting planerat i helgen, det känns rätt bra, ska jobba men känner för att göra nåt spontant, får se om det dyker upp nåt skoj!


Jungfrudansarna :)