anabooh

Pics by A.H.

Kategori: Allmänt

 
Losharet ar urtaget, skinnbyxorna ar utbytta mot mjukisbyxor, drinken blev utbytt till Ben&Jerrys.
 
Jag ar alltsa hemkommen fran LA Fashion Style Show!
 
W o W
 
Ar sa javla glad jag fatt den har chansen, Tack grymma Noella!
 
Blev en sisadar 867bilder.
Har kommer nagra pics from today's runway:
 
JHaus
Photo by Anna Hansson

 
 
Patuna Bushyhead
Photo by Anna Hansson
 
 
Skulle lagt ut lite andra men de hamnade at fel hall hela tiden, ska fixa med dom sen, sa ni far halla till godo med dessa sa lange :)
 
 
Nu efter over en timmes slashasande och lite handling pa Ralphs med min underbara Mirrepirre sa ska jag ga och sova efter en riktigt bra dag ( Ja jag fick faktiskt ett A till pa businessprovet, jag va sa jakla nervos innan showen sa jag darrade nar jag laste resultatet och blev helt forstord nar jag trodde jag fatt 45 ratt av 90. 90% ratt blondie)
 
:)
 
Hall tummarna att det gar annu battre for mig imorgon, da ar det Red carpet och Grand Finale!
<3
 
Gonatt
 
 

hellogoodbye

Kategori: Allmänt

 
Da ligger vi har da, tva totalt otekniska blondiner med en varsin dator i min lilla 90sang. Saras tangentbord slutade fungera och jag skulle agera assistent. Vi trock pa alla knappar som gick, till slut lyckades S starta om den och vips fungerade den igen. Det ar som min mamma brukar gora, dra ur sladden och borja om. Jaa det ar val lite den.
 
Jag o frun
 
Idag har jag haft en midterm i fashion och ett till prov i business. Hoppas att det gick bra. Fick tillbaka mitt andra photoproject, A! Happy happy!
 
Fatt hem blixten jag ska anvanda till Fashion week, nu ar det fasen inte manga timmar kvar tills jag ska leverera.
Nervoooschhhht!
 
I lordags drog jag och Asa ivag till Melrose och gick pa ett sjukt traningspass, det var fan som vi va pa bootcamp, nar vi kort i en kvart tittade vi uppgivet pa varann, svetten rann samtidigt som den brutalt valtranade tranaren skrek att vi nu klarat av uppvarmingen. Trodde jag skulle svimma, nar vi stod och drack lite vatten och forsokte andas, stangde han av musiken o gormade att vi inte skulle "disrespect" him like that. Det var helt enkelt han som bestamde nar vi skulle fa dricka vatten. Sen stod han vid mig och Asa och bokstavligt talat tryckte ner mig nar vi gjorde olika ovningar, jag fick minsann inte maska dar inte. Puh, traningsvark i ett par dar blev det men sen blev vi vanner och han ville folja oss pa instagram haha.
 
Lordagen blev en spontanutgang, drog ivag till Santa Monica med Jen, Miriam, Amanda och Anna och motte upp Sofia och Albin o co. Blev en helkvall, riktigt kul.
 
Imorgon ska vi ha mote med var marketinggrupp och sen lar jag dra ivag till Third street och shoppa tva nya outfits jag kan ha till platningarna.
 
Wish me luck!
 
 Jag och min sota Mirrepirre <3
 
For ovrigt, om nagon av mina kara vanner dar hemma i Borlange kanner for att dom skulle vilja gora mig en jattetjanst, sa soker vi en hundvakt over jul till min lilla prins da min mamma och pappa och syster vill komma och fira jul med mig <3
Min karlek <3
 
 
 
Sist men inte minst, GRAAAAATTTIIIIIISSSS till varldens basta mamma som fyller ar idag! Alskar dig mest! <3
 
Nattinatt

somewhere only we know

Kategori: Allmänt

 
Hej hej trott chey
 
Antligen hemma nyduschad och nerkrypen i sangen efter 13h i skolan.
Idag glomde jag min kamera mitt pa trottoaren, jag borjar allvarligt consider ett senilsnore pa alla mina tillhorigheter assa...som tur var den hm val inplastad och ingen hann ta den. Kollade lite fotboll idag pa haltimmen med Kelly, vi har blivit riktiga fans, tredje tisdagen pa rad men vi har over 5h hal sa nat lar man ju underhalla sig med.
 
Fick tillbaka mitt photoproject idag; got an A!!! :)
 
Tjooockt glad! (som min kara Anna skulle uttrycka sig)
 
Nu lasa lite marketing och sen pussa kudden.
 
 
 

who's that chick?!

Kategori: Allmänt

 
Good morning!
 
Imorse lag jag o Sara och myste till lite lugna ballader har pa sondagsmorgonen, igar var vi bara hemma, lagade tacos, kakade glass och kollade pa en riktigt snyftfilm.
I torsdags efter skolan drog vi hem och snyggade till oss och drog pa en nyoppning av en underkladesbutik i H-wood, goodiebags och free drinks, riktigt nice! Sen hem till Miriam, Amanda o Jen emellan sen blev det Lure, riktigt rolig kvall!
 
 
<3
 
Jen o Pauli <3
 
Min fina Mirre <3
 
I fredags drog jag till Fia i Brentwood, var tilltankta mysiga lilla photosession pa stranden blev en hel del ol och nat glas vin da det var First Friday i Venice och motte sen upp nagra kompisar i Culver City. Bra kvall!
 
 
 
 
 
Jag trivs bara mer och mer har, jag alskar det! Det ar mkt i skolan men det ska nog ga bra. Som sagt traffat sa manga harliga manniskor, sa kul!!
 
 
 
Idag maste jag forsoka ta lite schyssta kvallsbilder, jag onskar man bara hade en kurs i taget sa man kunde helt fokusera pa den utan att behova tanka pa allt annat som ska goras men men. Jag ska inte klaga nanstans.
 
Jag ar sa javla lycklig! I love my life!
:)
 
Nu ska jag lasa lite mer Business sen dra mej mot Santa Monica..Imorse blev det en lang pw pa typ 2,5h, lyckan var total igar nar vagen visade mer an ett kg mindre, heja heja, fem kg till sen sa far jag va nojd.
 
XX/A