anabooh

this is what I'm made of

Kategori: Allmänt

 
Yes, den skralade vi med i igar, var pa Playhouse o sag svenska dj duon Nause. Asbra var det.
Efter ett tag drog vi vidare till Supper och stangde stallet. Riktigt rolig kvall. Ja mina vita veckor blev lite flackiga men va fan man lever ju bara en gang sags det.
 
 
Finisar <3
 
Mina fina <3
 
 
Tva veckor har nu gatt i mitt nya halsosammare liv och jag har kort 6 traningspass i veckan sa det kanns bra.
Impade lite pa min pt igar, finns tydligen lite muskler kvar under fluffet. Men fluffet ska bort. Det ar bara sa.
 
Idag tog vi oss till Runyon Canyon och hikeade. Svinharligt!! Loved it.
 
 
Nu ska jag forsoka bli pigg och dra ivag pa middag, vi firar Saras fodelsedag (ikvall igen). Dock tankte jag kora pa vatten hela kvallen. Trott chey.
 
Kul inlagg.
 
 
XX/A
 
 
 
 

First day of the rest of my life

Kategori: Allmänt

God morgon
 
Forsta skolveckan ar over och jag ar jattenojd med mina val av kurser.
Det blev Sport psychology, Nutrition 1, Health 10 och English 1.
 
Dock borjar jag kl atta varje morgon vilket betyder att fyra dagar i veckan ringer min klocka 5.20. Tror det var tur att jag fortfarande var lite jetlaggad nar skolan borjade da man vaknar valdigt tidigt har. Varit helslut pa kvallarna sa blivit sanglage vid 9-10 tiden.
 
Detta ar har jag bestamt ska bli halsans ar, jag har ju som sagt slutat roka och i mandags borjade min nya diet, jag undviker socker, mjol, kolhydrater och alkohol. Blir fyra vita veckor sen ska jag dricka skumpa och ga pa Swedish House Mafia nar de spelar har i LA.
Tog tag i traningen pa riktigt i veckan och skrev in mig pa LA Fitness. Kanns fantastiskt bra. Har redan blivit tjenis med de som jobbar dar vilket jag tycker ar harligt eftersom jag ar van att hanga runt i timmar pa mitt gamla gym (saknar er MB Solna)
Var pa mote igar med Dominiqe som ar pt och vagde och matte mig. JISSES har typ aldrig varit sahar tung, fick en chock haha men vi pratade mycket och gick igenom hur jag tranat forut och att hon varit med om samma sak, att hon en dag vaknade upp och hade gainat over 10kg. Hon sa aven att man maste komma ihag att kroppen forandras nar man blir aldre. Fy fasen nu vill jag inte bli aldre :)
 
Mina nya snabba
 
Hur som helst, vi korde ett pass for att se hur jag lag till och jag tror nog hon blev lite imponerad hon tyckte det gick valdigt bra men gissa om jag va svettig och slut efterat. Efter lite overvagande sa signade jag upp mig for en egen personlig tranare som jag ska trana med tva ganger i veckan. Visst det kostar pengar, men om man drar bort allt jag sparar pa att inte roka, inte dricka och ata skrap sa har jag redan tjanat in pengarna plus att detta hjalper mig till ett sundare och langre liv. Sa det var inget snack om saken. Jag ar sa sjukt pepp pa detta nu sa jag vill studsa upp och ner.
 
 
Nyttig frukost ar ett maste for mig nu.
 
Tog over en timmes powerwalk efter traningen och sen blev det tacos till middag, utan nachos och brod vilket gick utmarkt.
Dock blev det liiiiite fusk da Daniel kom och vi akte ivag och kopte glass. Tjejerna och D ville ha BJs och jag kopte min nyttiga glass utan laktos, fett och endast 5gram socker. Dock kunde jag inte motsta och tog nagra skedar riktigt glass och en ruta vit choklad. Och jag tanker inte ha daligt samvete. :)
Skon fredag med film och bra sallis. Alskar att bo med mina tjejer. Mys mys.
 
Min nyttiga "glass" till vanster som alla andra tycker smakar sk*t :)
 
Nu ska jag ta en caseinshake, en halv banan och dricka upp kaffet och invanta att Asa ska vakna sa blir det att bege sig till gymmet. Sen har jag tankt dra till poolen och steka min blekfeta hud samtidigt lasa mina English essays jag har i laxa.
 

Imorgon ska jag aaaaaantligen traffa min slakting Katelyn som bor i Hermosa Beach, skulle setts forra terminen men det gick sa fort och allt var nytt och ja..sa imorgon ska vi antligen ses! Langtar!
<3
 
Ikvall kan det nog bli utgang, dock nyktert for mig :)
 
Ha en fin dag peeps!
 
 
 
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines.
Sail away from the safe harbor.
Catch the trade winds in your sails.
 
Explore.
 
Dream.
 
Discover."
 
 
 
XX/A
 
 
 

Back home <3

Kategori: Allmänt

"Vad skont det ska bli att komma hem!"
 
tankte jag nar jag satt mig pa flyget i tisdags..gick nagra sekunder innan jag insag att ja jag ser verkligen LA som mitt hem nu. Det ar mitt hem. Jag har haft underbara veckor i Swe men jag har ju inget hem dar langre och direkt jag kom hem hit sa kande jag verkligen.
Nu ar jag hemma.
 
Paniken som kom smygandes nar jag insag att detta kan vara min sista termin gjorde sig aven pamind.
Jag har funderat mycket och efter noga overvagande kommer jag nu att andra mitt major till Kinesiology Physical Education. Det ar ju det jag brinner for och det jag hade tankt lasa i Swe nar jag kommit hem.
 
Jag ska nu paborja en AA degree utbildning och det kanns GRYMT BRA!
Och kanner jag sen att nej, jag vill aka hem till Sverige, ja da gor jag val det.
Man maste vaga chansa, leva livet!
 
Skolan borjar imorgon och jag kanner mig riktigt pepp, fatt alla kurser utom en som ingar i mitt major och den fjarde ar anda sport psychology som egentligen hor till samma kategori.
 
Knappt varit har en vecka o spraket sitter redan valdigt bra kanns det som, vi har umgatts med nagra amerikanska vanner till mig och det gor sa mkt.
Vi har hunnit med PreGrammy event i downtown, hamnat pa roda mattan, tranat, shoppat, stadat, festat pa Drais, Hyde och som sagt traffat kompisar. Haft superkul och mysig forsta vecka.
 
 
Min "nya" underbara familj har. <3
 
Vackra Marty o Kellz
 
Jag o min alskade Sara <3
 
Drai's Hollywood
 
Det ar fortfarande ratt "kallt", runt 14 grader men soligt och fint. No complaints here! :)
 
 
Nu ska jag forsoka sussa, ska upp tiiiiiidigt imorgon och ta en promenad ner till Pico och ta bussen till Santa Monica.
 
Natti natti <3