anabooh

Oh, do you see what I see?

Kategori: Allmänt


Idag har jag inte gjort mkt mer än att promenixa från sumpan, handlat, ätit, promenixat till solna, vart på banken, handlat, promenixat hem, ätit, sett en film, ätit, sett en till film och ätit lite till.
Tung


Svinalängorna.

 Fy fan vilken hemsk film. Det är absolut det mest gripande jag nånsin sett. Så otroligt mörk tragisk och hemsk, men samtidigt vacker berättelse..

Lilla Lena som får lov att ta hand om sin stumma lillebror som slutat äta, som får ruska liv i sin alkoholiserade far som ligger avsupen indränkt i diverse kroppsvätskor. Usch! Jag ville bara hoppa in i filmen, ge pappan en smäll på käften, säga åt mamman att söka hjälp o plocka med mig de 2 små oskyldiga barnen och hoppa tillbaks till min skokartong i Huvudsta och krama dom hårt, hårt. <3

Visst att det är en sjukdom men jag blir ändå förbannad när vuxna människor inte kan behärska sig och förstör sina barn istället för att söka hjälp och ta ansvar.

Heavy stuff.

Tur jag hyrde the Rebound också. Dock grät jag en skvätt där med. Men det var ändå en feelgood film.

Nu är jag äckligt mätt och vill aldrig mer äta. Imorgon blir det ett 9-18 pass sen ska jag tillbringa fredagskvällen på Måbättre och svettas. Först på gymmet, sen i solariet sen i bastun.
Sen hem o sussa så jag orkar upp o träna innan jobbet på lördag. 

Inte ett dugg sugen på utgång. Mätt på det med för tillfället känner jag lite lätt. 

Nej jag säger som jag brukar:

"Alltså jag brukar aldrig ringa upp när nån har ringt från skyddat nummer." 

Ja, jag är blond. Gonatt!




all the right friends and all the right places..

Kategori: Allmänt


Igår vaknade jag halv sex, jobbade till tre sen taxi i ilfart till centralen, tåg till borlänge, upphämtad av mamma och sen blev det musikal.
Jag kan ju ärligt talat säga att jag var allt annat än exalterad, var trött o slut men jäklar vad bra den var! All shook up, kan rekommendera den, riktigt duktiga var dom.

Efter det gick jag förbi bakfickan och satt mig med Evelajn och Jocke och tog ett glas vin. Sen kom Billy himself över från S1 och erbjöd mig skjuts hem, perfekt. Halv ett käkade jag o mamma lite scampi sådär på nattkvisten.
Mys!


jag o Eve på marknad i london
:)



Så härligt att träffa dig igen! <3


Riktigt skönt att vara hemma, varit ute med hunden en sväng i uggs och dunjacka, kallt här i norrland :)
Sitter o fnular på om jag ska ta mig till Måbättre el ta en till prommis.


Bobby bus <3
Kl två idag blir det 6års kalas för min älskade Tuwa. Galet vad tiden går. Sen blir det antagligen mys med Linda och Agnes, men ska höra hur lillskruttan mår, hade feber och öroninflammation igår.. :(


Älskade Agnes.
Jag älskar den här bilden, vackraste någonsin! <3



Inte så konstigt med en sån vacker mamma!
Jag älskar dig bästa vän! <3


<3


Nej nu får det bli en pw i soolen!
Vill ha sommar och semester igen!


krääm

let's paint the picture of the perfect place..

Kategori: Allmänt

Jag måste ju ha Sveriges värsta lokalsinne..skulle ta en promenad och började med att gå vilse när jag skulle till solna centrum..sen gick jag fel när jag skulle hem till Alina och Isabell..iochförsig kan det ju ha att göra med att Alina inte är den bästa på vägbeskrivningar..;) På vägen hem bestämde jag mig för att testa en ny väg som jag var säker på var en genväg..
Resultatet blev en jävla lång promenad kan jag ju säga..
Nu är två tvättmaskiner klara, lite yogurt, flingor och keso i magen och en nyduschad Anna.

Idag har jag spenderat min lediga dag tillsammans med min underbara Anna och Evelin. Vi fikade och gick sen vidare och åt en sen lunch. Mys!

Kan ju erkänna att jag är riktigt avis på er som ska tillbringa det närmsta halvåret i England och Spanien. Men glada för er skull, fan vad kul ni kommer ha! ;)
Men jag åker ju snart till England och hälsar på!

Haft några dagar från gymmet nu för min hals krånglar igen. Blir fan galen snart. Finns nog inget som känns bättre än känslan efter ett riktigt hårt träningspass. Och att känna sig fit! Vill vara där NU!

Igår blev det sleepover hos M och S. Vi såg Hur många lingon finns det i världen.
Jisses vad vi grät! Så otroligt fin film. Sorglig men ändå en feelgood film. Och Sverrir Gudnason är ju inte direkt jobbig att vila ögonen på.




Finaste!! <3


Obeskrivlig kärlek <3




Världens bästa Migge! <3


Livet är otroligt kort..




They say everything happens for a reason...


but they never tell you why...


varje sekund..

Kategori: Allmänt


Tack världens bästa mamma för en mysig snabbvisit. Nu längtar jag efter dig igen!
<3


Idag har jag knappt kunnat gå för jag har sån jävla träningsvärk. Men det är bra!
Bröst, axlar och cardio på måndagen, ben och mer cardio igår och idag blev det över en timme på bandet och crossen. Imorgon får det nog bli vilodag, skulle varit ledig men blir en heldag på jobbet. Bra det, I need a dollar!


Helgen var ju topnotch måste jag säga, Anna var här och lördagen blev riktigt flummig och rolig reunion med oss Annor, Elin och Sara. Sen mötte Malin upp också.

Önskar dig Anna lycka till i England nu, jag kommer snart och hälsar på! <3


Love u



Nog om det, tror ingen missat den tragiska nyheten...Vila i frid Stefan Liv. Alla tankar till dig och dina anhöriga.

Det är hemskt att något tragiskt "måste" hända för att vi människor ska vakna upp ett tag, bortse från våra löjliga ilandsproblem och inse vad som är viktigast här i livet.


För mig är det solklart, alltid varit och kommer alltid vara.

För er två skulle jag dö tiotusenmiljardergånger om och om igen.

Går inte att beskriva min kärlek till er.

<3




Jag älskar er <3



Det är okej att känna

Kategori: Allmänt



Jag är för jävla bra på att blogga... Att man inte tjänar en hacka e ju bra skumt.

eller..

Ledig helg vilket är helt underbart. Igår blev det vin i skokartongen med Mallan sen drog vi in till stan, tanken var att åka in och se fotbollen. Halv åtta blev halv elva. Fotbollen blev Oxid. Vinet blev rosa grogg och svarta järn. Det blev Undici och alldeles för många drinkar. Det blev inge solli, på väg in på spyan men där sa vi tack o nej o hej o stopp. Taxi till sumpan o 90säng.

Idag har vi hängt runt mest hela dagen, tog en sen lunch i solen och nu inväntar jag Anna, Elin och Sara. Riktig reunion. Ska bli sjukt kul! Få se vad det blir för rundor ikv.

pussokram ses på stan, kanske på sankt larsgatuplan..





Till sist, livet är inte bara en dans på rosor, glatt, flummigt och enkelt..

Tårarna kommer rinna.

Glöm aldrig bort att vara tacksam för allt du har.

http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU&feature=share