anabooh

Mammamys, bombhot, besok, poolparty och en gunman

Kategori: Allmänt

 
Ja jag kommer ju inte vinna tavlingen som arets bloggdrottning, den saken ar ju klar..
 
Det har hant en massa. Min alskade mami har varit har och halsat pa. Hade det supermys. <3 Bast ar du mamsen.
 
 
Mor och Dotter. Sjalsfrander.
 
No doubt vart jag fatt min traningshysteri ifran.. ;)
 
Efter det kom Martinas kompis Nettan hit och bodde hos oss nar mamma akt. Jattekul.
 Sista dagarna Nettan var har var vi sju brudar i var lgh, kaos in da house, men sa roligt! Min kara van Anna kom namligen da och halsade pa ocksa. Vi har hunnit med massa; tranat, hangt vid poolen, hikeat, vart pa poolfest, shoppat, festat, myst runt i Santa Monica och Venice, varit pa Universal Studios och sen solat lite mer.  Ses snart igen, da ar det min tur att komma och bo hos dig ;)
 
 Anna <3 Anna
 
 
 Anna, jag, Nettan och Kellz <3 
 
 
Poolparty at Drais
 
 
Venice <3 
 
Awesome days <3
 
 
 
Dj var ingen mindre an Lil Jon
 
 Min alskade basta Jenny o jag. <3 
 
Glassiga tjejer pa Universal <3
 
For att ga over till lite allvarligare stuff..
For nagra veckor sen satt jag pa min engelska lektion da det plotsligt borjade ringa i allas mobiler samtidigt som var larare sa att vi maste utrymma skolan for det var ett bombhot. Jag gick i sakte gemak till busshallplatsen nar det plotsligt slog mig att det faktiskt kan vara pa riktigt, bara nagra veckor efter bombningarna i Boston och jag befinner mig i en av USA's storsta stader. Blev lite skarrad men nar vi satt pa bussen fick vi reda pa att det var falsklarm. Men anda.
 
For tva helger sen var det en person som tog sjalvmord genom att hoppa fran parkeringshuset pa skolan.
 
Idag var det dags igen. Vi skulle precis ga fran min nutrition lektion da min larare sager at oss att hejda oss. Vi far inte lamna klassrummet for skolan ar on lockdown. Da ar det en snubbe som ringt 911 och sagt han ska skjuta sig sjalv pa sin engelska lektion och uppgivit Santa Monica College som the place to be. Nar en kille i min klass mamma sager att de drar vapen ute pa skolgarden blev jag fasen lite radd. Pulsen okade och jag textade med J-son som fick ringa min mamma o be henne ringa mig. Vi satt inlasta med persiennerna nerdragna i ca en timme tills polisen som var overallt pa skolan meddelade att de tagit killen som ringt. Dock hade han inga vapen pa sig. Sa ja..det hander ju grejer alltsa.
 
Fatt lite kommentarer att jag borde lamna LA och flytta hem till Sverige. Jag forstar att ni ar oroliga, jag hade antagligen sagt samma sak, men grejen ar den, USA ar stort, det ar otroligt stort, bara i LA bor det lika manga manniskor som i hela Sverige. Och nar saker som bombhot och shootings hander sa ar det klart att det uppmarksammas, i och med att USA har sa manga manniskor sa finns det ju tyvarr aven fler psykiskt storda och sjuka manniskor an i Swe till exempel, sa man kan aldrig saga att USA ar farligare, tycker jag.
Jag skulle aldrig flytta harifran pga radsla. Jag kan ju lika garna bli pakord av en bil och do i Stockholm el bli knivhuggen av en pundare pa tuben isafall.
 
Det ar farligt att leva, man kan faktiskt do.
 
Men mellan dig och mig.. jag langtar faktiskt hem till Sverige nu.
 
Fan vad vi ska pussas o kramas mina gofisar. En manad kvar! <3
 
 
 
Karlek/ A