anabooh

Det som betyder nagot.

Kategori: Allmänt

 
 
"Blir du aldrig nojd?"
Det brukade min kara mor fraga mig manga ganger i min ungdom nar vi hade ett klassiskt mor och dotter brak.
Jag har val alltid varit en ganska bortskamd flicka. Overrost med karlek och nog har jag nog ofta fatt som jag velat, och fatt de saker jag velat, jag fick till slut den dar barbien jag tjatade om, och Barbie bilen.. och Barbie huset.. Till slut blev leksakerna nagot man skulle ha. De skulle finnas dar. Men jag lekte inte med dom.
 
Det kanns som i dagens samhalle ar det lite sa, vissa saker ska man bara ha. Har i LA, ska man ha en Michael Kors planbok, MKvaska, Steve Madden skor och Jeffrey Campbell. Sa ar det ju bara. Men varfor? Tycker vi dessa ar sa snygga..el tycker vi de ar snygga for vi vet att alla andra tycker det.
 
Jag har aldrig i mitt liv matt sa bra som jag gjort de senaste tiden nar jag kom tillbaka hit, jag kande verkligen att jag kommit hem. Jag har aldrig trivts sa bra nagonstans, jag pluggar till nat som jag vill arbeta med i framtiden och jag kanner verkligen att jag ar pa ratt stalle. Jag kanner mig nojd.

Men. Samtidigt sa slits hjartat ibland itu. Ni anar inte vilken pafrestning det ar att befinna sig pa andra sidan jorden, sjalv, utan alla de som betyder nat. Utan alla de man alskar mer an livet sjalvt.
Det gor ont, och jag blir radd. Livradd. Att det inte kommer vara som vanligt nar jag atervander. Kanske jag flyttar till Swe om nagra ar och jag kommer inte kunna forsta nagra av mina basta vanners internskamt. Internskamt som ar min grej. Jag kommer kanna mig utanfor. Det gor jag redan. Fast jag vet att det inte ar sa. Men jag ar inte dar. Inte dar med er.
Dock ar Ni med mig i mitt hjarta varje minut. Varje sekund. 
 
Det ska ni veta.
 
Jag alskar er.
Mest.
 
 
 
 
 
 
 
 

Arriving at Perfection

Kategori: Allmänt

 
 
Jaha, da ligger jag har i sangen klockan ar halv sju och jag har last 2,5 sida av Jacob Bronowski's The Nature of Scientific Reasoning. Jag har provat att sitta upp och lasa, ligga ner och lasa, lasa upp hogt for mig sjalv. Spelar ingen roll. Tankarna ar pa annat hall. Egentligen vet jag inte riktigt vart.
Men dom ar inte med Bronowski iallafall.
 
Forra veckan hade jag i uppgift att lamna in mina notes om ett par andra essays, tva stycken handlade om hur man skulle leva livet perfekt. Jag fastnade for Benjamin Franklin's Arriving at Perfection. I den skriver han om hur man vet vad som ar ratt och fel, men varfor det ar sa att man inte alltid gor det som ar ratt. Precis sa ar det. Han gor upp en lista om tretton dygder och hur man uppnar perfection.
 
Nr 6: Industry. Lose no time. Be always employ'd in something useful.
Cut off all unnecessary Actions. 
 
Jag vet att jag ska egentligen studera for fullt precis just nu men istallet ligger jag pa mage och ordbajsar pa min oseriosa blogg. Varfor?
 
En anledning kan vara koncentrationen. Mina kara roomies ar ute i vardagsrummet och harjar. Det ar ett javla liv.
Det ar nagot om att vi ska borja duscha tillsammans for att spara vatten. 
Vilka miljohjaltar man bor med.
 
 
 
Peace and Love allihopa /A.
 
 

 

Monday afternoon..

Kategori: Allmänt

 
 
Hey hey hey
 
 
Stressad.com
 
Helgen forflot som vanligt fort, hade traning med Cody pa fredagen, sen drog vi ivag och hajkade i Runyon. Pa kvallen bjod Martinas kompis ut oss pa middag pa Gordon Ramsey's restaurang The Fat Cow, som tack for att han fatt bott hos oss nar han varit har pa besok. Efter det gick vi hem till oss och Pauline och hennes roomies kom, sa vi drack lite drinkar och begav oss sedan till Drai's. Riktigt rolig kvall!
 
Alskar verkligen att bo har! <3
 
 
 
Lordagen spenderades i hemmets stilla vra, pluggade till kl tolv pa natten. Igar var jag uppe vid kl atta och pluggade igen.
Kanns som jag pluggar och pluggar men kommer i n g e n s t a n s.
Tog ett break och foljde med Asa som stod nar hon skulle tatuera sig pa Melrose. Tog med mig min engelska laxa o laste men nar den var klar blev jag lite rastlos sa jag gick och snackade med en annan kille som jobbade dar, slutade med att jag gjorde tva till piercings i oronen. Spontant och bra.
Blev superfint, aven om det inte ser sa snyggt ut pa bilden :)
For ovrigt tyckte vi det var riktigt coolt att samma studio vi var pa igar, ar densamma som Rihanna, Chris Brown och the Game gor sina tatueringar pa! :)
 
 
 
Kande mig sa stressad sa idag har jag jobbat hemifran sa att saga, 1h 20 min i skolan tar mig over 3h att ta mig fran dorr till dorr. Sa nu ska jag ta en paus och ga och trana med min pt igen, lower body, det gor ont men det kommer gora mig gott. Kanner mig for tillfallet fetast i LA. Bla.
 
 
Nyss pratat lite med min Stjerna, saknar dig sa min alskling.
 
 Fina fina <3
<3 Love <3
 
Nu ar det dags att ladda for workout.
 
peace
 
 
 

Anything could happen

Kategori: Allmänt

 
 
And suddenly the world is all brand new
 
 

Fabulous Friday!!

Kategori: Allmänt

 
Good morning peeps!
 
Vaknade till basta messet nagonsin:
 
MIN ALSKADE MAMMA KOMMER OM TRE VECKOR!!! <3
 
 
Ahh ska bli sa underbart, min fina fina fantastiska roliga mamsing!
 
 
Alskar dig <3
 
Nyss atit en liten yogurt, en halv grapefrukt och druckit citronvatten, tycker det gor min mage mindre uppsvalld.

Traningen har gatt svinbra, kort stenhart i nastan tre veckor, 6 pass i veckan men igar fick jag lov att vila, vaknade upp mitt i natten med rejal halsont, kom fran ingenstans :( Men ar ratt saker pa att det ar min somn som e boven, el snarare the abscence of it. Sover alldeles for lite och det ar a och o om man ska ner i vikt och ma bra.
Sa gardagen var jag mest arg och irriterad for jag inte fick trana vilket resulterade i en jakla massa glass.
 
Idag kanner jag fortfarande av den, men ska ta en lang powerwalk och forsoka branna lite cals iaf.
 
Det ar mkt o ratt tungt i skolan men samtidigt sjukt intressant, gillar verkligen mina kurser och kanner bara mer och mer att det ar ju precis det har jag vill halla pa med i framtiden. Leva halsosamt och lara ut till andra genom kunnighet inom kost och traning och valmaende.
 
Hade en uppgift i min nutrition dar vi skulle skriva upp allt vi at under tre dagar och sen se hur mycket kcal och naringsamnen vi fick i oss. Jag ar expert pa att smaata, lite keso har, lite yogurt dar, kalkon och lite keso igen.
Och glass (dock ar det knappt glass, mest nyttiga saker med fa kcal men enda)
Jag trodde jag lag pa typ 4000kcal om dan men en dag hade jag inte ens fatt i mig 1000 vilket ar alldeles for lite, spec med tanke pa att jag gar 50 min varje dag plus tranar rejalt 45-1h15min varje dag.
Dock var det ju intressant o se sondagen, da var jag uppe i 2000 helt plotsligt haha.
Hur som, insag att det kan vara en faktor till varfor jag inte gar ner i vikt, manga som inte vet om det, men ater man for lite sa staller kroppen in sig pa "svalt" el ja ni fattar, sa den suger at sig allt den kan nar den val far i sig mat. Sa nu ska jag forsoka ata mer och nyttigare och oftare. :)
 
Bjuder dock pa denna bild, riktigt nojd over mig sjalv.
 
Hogra bilden var dag ett, vanstra bilden ar ca 20 dagar senare.

:)
 
8kg vill jag ha bort, men denna gang ska jag gora det pa ratt satt, trana hart och ata bra.
Strongisthenewskinny
 
Nu ska jag ta en kopp te och sen blir det pw och tabata.
 
Just ja, ikvall ska vi pa SWEDISH HOUSE MAFIA!
 
:D
 
XX/A
 
 
 
 

Graaaattiiiiissss!

Kategori: Allmänt

 
Daligt med updates..FULLT upp i skolan, dock har jag inte pluggat idag, bara last nagon sida i nutritionboken..men hoppas jag inte missat nagot..Imorgon blir det essay writing in class pa engelskan, lika nervost som vanligt. Dock fick jag B+ igar pa mina essay notes igen, happy happy! :)
 
Idag fyller min pappsi ar! GRAAATTTIIISSS! (Eller igar for er i Swe) Hoppas du hade en jattebra dag, saknar dig o mamsen hur mkt som helst! <3
 
Hemma hos paronen <3
 
I fredags var vi pa IKEA och shoppade loss, var riktigt kul! Nu har vi antligen ett fint vardagsrumsbord och jag fick mitt fina nattduksbord jag langtat efter :)
 
Nu ar kl over nio o jag maste hoppa i sang, helt slut mest hela tiden, gar upp 5.25 varje morgon. Nasta termin ar siktet installt pa en egen bil!
 
Far updejta lite mer imorgon.
 
Nattinatti!
 
Mitt mysiga krypin <3