anabooh

Bach, Mozart what?!

Kategori:

Jaha då sitter man på bussen igen.. Dagens skola gick väldigt snabbt.
Hade sett framemot min musikklass och få lära mig om musikens betydelse genom åren and so on.. Musik för mig är sjukt viktigt å jag är en house tjej definitivt men även så mkt annat rnb, rock bl.a. bl.a.

Gissa om jag fick panik å blev lite lätt överraskad när jag insåg att jag hamnat på en renodlad KLASSISK MUSIK lektion. Fyra månader av att lära mig om barock, romantiskt, skilja på blås å sträng instrument, gå på klassiskmusikkonserter å skriva uppsats om de. En timme klarade jag.

Så nu har jag lite panik över att jag måste skaffa tre units till.. Men några vänner ska crasha klasser nästa vecka så jag lär också göra de, plus att jag träffade en skön tjej från LA på bussen som också droppade klassen så vi ska testa crasha en annan musik klass.

Haha åh underbara fredag!

Nu är jag snart hemma å ska möta Sara, Åsa och Sofia så ska vi hyra bil å cruisa runt till lite outlets och avsluta med Ikea. Sen blir det plugg ikväll!

Have an awesome weekend!

<3

To your arms of love

Kategori:

Good morning

Sitter å dricker kaffe å lyssnar på Jah Cure å tittar på min kära roomie som fixar frulle. Idag börjar skolan men jag börjar inte förrän imån. Blir långpass på tisdagar 8am-9pm. Lite nervös, känner mig som en liten flicka igen :)

Har bott här i över 3veckor redan, känns jätteskumt. Tiden har flygit förbi samtidigt som det känns som jag varit här jättelänge.
Det är verkligen en helt annan värld på alla sätt å vis. Både gott å ont. Längtar efter min mamma å pappa så mkt! Längtar tills ni kommer!

I la är livet en fest å för många e fest livet så att säga. Jag känner mig redan rätt mätt på det.. Har ju blivit några utgångar i veckan nu när vi vart lediga å man ser ju mkt skit.. Jag känner att jag är väldigt glad att jag faktiskt är såpass gammal som jag är. Hade jag varit yngre å osäker så är jag rätt säker på att man gått förlorad här.. Gäller att vara en stark individ å veta vad som är rätt å fel och kunna stå för vad man tycker.
Har träffat mkt bra personer här å känns bra. Men oj oj oj vad jag saknar mina riktiga nära vänner därhemma!

Hoppas ni haft en bra sommar trots det dåliga vädret!
Sj ska jag å Anna ta oss en rejäl morgonpw i 25-30graders värme nu ;)

Xoxo/ A

Strength

Kategori:

Sitter på Coffee Bean å surfar lite, tog en kaffe mitt i pwn.
På kort tid har jag hunnit upplevt mycket nytt. Jag har haft turen att träffa underbara Sofia och Åsa som tog mig under sina vingar från första stund. Har redan gjort massa roliga saker.

I alla amerikanska college o high school filmer så är det ju mer regel än undantag att de i filmerna alltid är på svincoola feta poolpartyn. Massa människor som festar, badar dansar å har kul.
Exakt ett sånt var jag på i söndags. Tyvärr blev min Mob stulen senare på kvällen så har inga bilder :( men det blir fler såna. Så sjukt häftigt för lilla Hillbillybanana men börjar komma in mer å mer i livet här.
I love it!

Dock har jag redan fått några små sorgsna stunder då när jag tänker "för mycket" på alla er därhemma. Saknar min älskade familj, släkt å alla mina vänner så VANSINNIGT mycket!
En konstig känsla att vara helt "ensam" på andra sidan jorden utan nu i början ha nån som känner en älskar en å bryr sig om en runt omkring sig. Likasom jag inte heller har nån som jag känner på djupet, älskar å bryr mig om. Men det kommer. Har ju som sagt mina härliga nyfunna vänner <3

Nu ska jag gå hem å fräscha till mig, ikväll ska jag å Sofia på ett event å kolla när Åsa ska gå modell!
Jag säger bara en sak: Ooon the catwalk!!! ;)

Jag älskar er mina nära å kära!

Mami å Papi, pussa min älskade Bobbsi från mig!

<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2270062/images/2012/pic_502d81f6ddf2b31b0d00162e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2270062/images/2012/pic_502d81f6ddf2b31b0d00162e.jpg" class="image">

Hemma

Kategori:

Då äntligen har jag flyttat in i vår lgh. Bott tills igår hemma hos underbara Åsa men snart kommer resten av tjejerna så var lika bra att börja komma i ordning. Lägenheterna här är sååå stora. Gissa om de e skönt efter bott 2,5 år i min lilla shoebox (även om jag gillade den) så är de lovely å ha space.

Idag ska jag försöka ta mig till Hollywoods polisstation å lämna en report. Min sprillans nya iPhone blev stulen häromdan så har nytt nr som gäller nu.

Igår bet jag alla skolavgifter å sen drog jag till stranden å la mig å stekte nån timme. Alltså vädret är helt fantastiskt! Så otroligt varmt (stekhett) å inte ett moln på himlen. V a r j e dag!

Jag har nu varit här i 1,5 vecka å det känns jättebra. Dock får jag hemlängtan när jag tänker för mycket. Spec igår...

GRATTIS min älskade bästa vän Linda å Martin till er andra lilla vackra prinsessa å grattis till älskade Agnes som blivit storasyster. Jag älskar er!
Önskar jag kunde vara hos er nu. Men vi ses snart.


Mamma å pappa, jag älskar er mest av allt, oroa er inte för mig, jag klarar mig. Längtar efter er! Vi ses snart!


Puss/ A

City of Angels

Kategori:

Da ar man antligen pa plats i USA! Unbelievable! Galet, vackert, spannande, laskigt och helt fantastiskt! :)

Tog taxi fran LAX nar jag landat och Sofia och Asa motte upp mig i lgh.
Dock bor vi just nu i asas lgh da hennes roomies inte e har just nu.

Jag blev meddragen ut redan forsta kvallen. Blev utgang i Hollywood och efterfest uppe i hillsen. Galet. :)

Kanns som jag varit har mycket langre an bara 3,5! Blir lite kort inlagg, skriver fran iPhonen o installd pa engelska.

Jag mar toppen och ar saaaa GLAD jag gor detta!

Var pa skolan i mandags o checkade in och gjorde mina assessment tests. Matten gick som jag gissade men engelskan fick jag hogsta poang i. :)
Igar var de info seminarium, fett stolt att jag lyckades ta mig fran west Hollywood till Santa Monica helt sjalv! :) traffade massa trevliga svenskar.

Ska kora lite planka o situps sen mot skolan igen for att boka tid for counseling. Idag ska jag ut o trana!
Blev dock paff och glad nar jag stallde mig pa vagen nyss, minus tre kg! Jag som bara ater:)


Jag saknar er mina alskade foraldrar, slakt och vanner, onskar ni vore har med mig!

Much love/ A
<3